tag:blogger.com,1999:blog-6016086967757469694.post4319517703716102817..comments2020-06-13T05:36:05.747-07:00Comments on lekko kulinarnie: Biszkopt z czereśniamiewinkahttp://www.blogger.com/profile/02260609144280319352noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6016086967757469694.post-72436199497171296982012-07-11T11:57:40.986-07:002012-07-11T11:57:40.986-07:00Moje czereśnie zostały po wydrylowaniu zasypane cu...Moje czereśnie zostały po wydrylowaniu zasypane cukrem , po puszczeniu soku podgrzane dwukrotnie do zagotowania. Tak przygotowane czereśnie są twardsze , lądują w słoiku ,są pasteryzowane i zimą wykorzystywane do ciasta lub innych rzeczy :)))ewinkahttps://www.blogger.com/profile/02260609144280319352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6016086967757469694.post-68417606749229843242012-07-11T06:01:02.676-07:002012-07-11T06:01:02.676-07:00Wypróbuje w sobotę na urodzinki córci :) Póki jesz...Wypróbuje w sobotę na urodzinki córci :) Póki jeszcze są czereśnie :)) PozdrawiamMałgosiahttps://www.blogger.com/profile/02997293645799041970noreply@blogger.com